Р О Б О Ч И Й Н А В Ч А Л Ь Н И Й П Л А Н
для підготовки кваліфікованих робітників на базі повної
загальної середньої освіти
за професією
КУХАР____3,_4,_5_розряду______Код 5122
термін навчання 2,0 роки
І. Графік навчального процесу
Курс
|
Вересень
|
5
|
Жовтень
|
9
|
Листопад
|
Грудень
|
18
|
Січень
|
22
|
Лютий
|
26
|
Березень
|
31
|
Квітень
|
35
|
Травень
|
Червень
|
44
|
Липень
|
|
Серпень
|
|
|
1
|
2
|
3
|
4
|
6
|
7
|
8
|
10
|
11
|
12
|
13
|
14
|
15
|
16
|
17
|
19
|
20
|
21
|
23
|
24
|
25
|
27
|
28
|
29
|
30
|
32
|
33
|
34
|
36
|
37
|
38
|
39
|
40
|
41
|
42
|
43
|
45
|
46
|
47
|
48
|
49
|
50
|
51
|
52
|
53
|
||||||||
І
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
к
|
к
|
п
|
п
|
п
|
п
|
п
|
п
|
п
|
п
|
п
|
п/д
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
/
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
к
|
к
|
к
|
к
|
к
|
к
|
к
|
к
|
к
|
|
II
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
п
|
п
|
п
|
п
|
п
|
п
|
п
|
п
|
п
|
к
|
к
|
п
|
п
|
п/д
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
тв
|
твп
|
/
|
п
|
п
|
п
|
п
|
п
|
п
|
п/д
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Т – теоретичне навчання; В – навчання на виробництві; К – канікули; П – виробнича практика; Д – державний кваліфікаційний екзамен
ІІ. План навчального процесу (у тижнях)
Курси |
Теоретичне
навчання
|
Державна
підсумкова атестація
|
Професійно-практична підготовка |
Святкові
дні
|
Канікули
|
Всього
|
|
Всього
|
З них
виробнича практика
|
||||||
І |
20
|
|
20
|
10
|
1
|
11
|
52
|
ІІ
|
13,5
|
|
26,5
|
19,5
|
1
|
2
|
43
|
ІІІ. План навчального процесу
№ з/п
|
Структура змісту і навчальні предмети професійно-технічної освіти
|
Роз-поділ екз. по семе-страх
|
Кількість годин |
Розподіл
годин по курсах та семестрах (рік, тиждень)
|
||||||||||||||||||||||
Всього
|
З них лабо-ратор-но-прак-тич-них
робіт
|
Екза-мени
|
Кон-суль-тації
|
Перший
курс
|
Другий
курс
|
|||||||||||||||||||||
Семестр |
Всього
годин на
І курсі
|
Семестр |
Всього годин
на
ІІ курсі
|
|||||||||||||||||||||||
І
|
ІІ
|
ІІІ
|
ІV
|
|||||||||||||||||||||||
Кількість
тижнів
|
Кількість
тижнів
|
|||||||||||||||||||||||||
10
|
7
|
9
|
1
|
5
|
5
|
3
|
6
|
2
|
11
|
1
|
10
|
2
|
1
|
6
|
1
|
|||||||||||
1.
|
Загально
– професійна підготовка
|
|
171
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
113
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
58
|
||
1.1
|
Інформаційні технології
|
|
39
|
|
|
|
1
|
1
|
|
|
1
|
1
|
|
27
|
|
|
|
|
1
|
1
|
|
|
|
12
|
||
1.2
|
Основи правових знань
|
|
39
|
|
|
|
1
|
1
|
|
|
1
|
1
|
|
27
|
|
|
|
|
1
|
1
|
|
|
|
12
|
||
1.3
|
Правила дорожнього руху
|
|
8
|
|
|
|
|
1+1
|
|
|
|
|
|
8
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
1.4
|
Основи
галузевої економіки і підприємництва
|
|
40
|
|
|
|
1
|
1
|
|
|
|
1
|
2
|
28
|
|
|
|
|
1
|
1
|
|
|
|
12
|
||
1.5
|
Резерв часу
|
|
45
|
|
|
|
1
|
1-2
|
|
|
|
|
3-1
|
23
|
|
4-1
|
|
|
1
|
1
|
3
|
|
|
22
|
||
2
|
Професійно
- теоретична підготовка
|
|
869
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
472
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
397
|
||
2.1
|
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
|
І, ІІІ, ІV
|
437
|
|
|
|
6
|
6
|
|
|
10
|
10
|
10
|
232
|
10
|
10
|
|
|
10
|
10
|
5
|
|
|
205
|
||
2.2
|
Устаткування підприємств харчування
|
І, ІІІ, ІV
|
132
|
|
|
|
4
|
4+2
|
|
|
2
|
2
|
2
|
96
|
2
|
1
|
|
|
2
|
1
|
|
|
|
36
|
||
2.3
|
Гігієна та санітарія виробництва
|
|
42
|
|
|
|
2
|
1
|
|
|
2
|
1
|
|
42
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
2.4
|
Фізіологія харчування
|
|
28
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4
|
2
|
|
|
|
|
|
|
|
28
|
||
2.5
|
Організація виробництва та обслуговування
|
|
87
|
|
|
|
2
|
1
|
|
|
1
|
2
|
1
|
45
|
3
|
3
|
|
|
1
|
4
|
|
|
|
42
|
||
2.6
|
Калькуляція, облік та звітність
|
|
51
|
|
|
|
1
|
|
|
|
1
|
1
|
2+1
|
27
|
|
|
|
|
2
|
1
|
2
|
|
|
24
|
||
2.7
|
Іноземна мова за професійним спрямуванням
|
|
32
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3
|
1
|
|
|
|
32
|
||
2.8
|
Охорона праці
|
|
60
|
|
|
|
1
|
3-1
|
|
|
|
|
|
30
|
2
|
1+1
|
|
|
1
|
2
|
1
|
|
|
30
|
||
3.
|
Професійно-практична
підготовка
|
|
1618
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
703
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
915
|
||
3.1
|
Навчання на виробництві
|
|
606
|
|
|
|
12
|
12
|
|
|
12
|
12
|
12
|
360
|
12
|
12
|
|
|
12
|
12
|
6
|
|
|
246
|
||
3.2
|
Виробнича практика
|
|
1012
|
|
|
|
|
|
35
|
28
|
|
|
|
343
|
|
|
35
|
28
|
|
|
18
|
35
|
28
|
669
|
||
4.
|
Фізична
культура і здоров’я
|
|
76
|
|
|
|
2
|
2
|
|
|
2
|
2
|
2
|
60
|
2
|
2
|
|
|
|
|
|
|
|
16
|
||
5.
|
Предмети,
які вільно обираються
|
|
45
|
|
|
|
1
|
1
|
|
|
3
|
2
|
1
|
45
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
7
|
Консультації
|
|
60
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
8
|
Державна
кваліф.атест
|
|
21
|
|
|
|
|
|
|
7
|
|
|
|
7
|
|
|
|
7
|
|
|
|
|
7
|
14
|
||
|
Тижневе навантаження
|
|
|
|
|
|
35
|
35
|
35
|
35
|
35
|
35
|
35
|
|
35
|
35
|
35
|
35
|
35
|
35
|
35
|
35
|
35
|
|
||
|
Загальний обсяг
навчального часу
(без п.7)
|
|
2800
|
|
|
|
350
|
245
|
315
|
35
|
175
|
175
|
105
|
1400
|
210
|
70
|
385
|
35
|
350
|
70
|
35
|
210
|
35
|
1400
|
||
Примітка: .
ІV. Перелік майстерень, кабінетів,
лабораторій
Майстерні
|
Кабінети
|
Кабінети
|
Лабораторії
|
|
Технології
приготування їжі
|
Охорони праці
|
Кухня лабораторія з
дегустаційним залом
|
|
Організації обслуговування
|
Санітарії, гігієни та
фізіології харчування
|
(навчальною
аудиторією)
|
|
Устаткування
підприємств харчування
|
Інформатики та комп’ютерної техніки
|
Інформаційних
технологій
|
|
|
|
|
V. Рівень кваліфікації
Курс
|
Семестр
|
Ступені
|
Назва
професії, розряди
|
І
|
2
|
2
|
Кухар 3 розряду
|
ІІ
|
3
|
2
|
Кухар 4 розряду
|
ІІ
|
4
|
2
|
Кухар 5 розряду
|
VІ. Пояснення до навчального плану
Державна кваліфікаційна атестація (7 год.)
проводиться на останньому тижні виробничої практики
VІІ. Підписи укладачів і погодження
|
|
|
Комментариев нет:
Отправить комментарий