РНП "Кухар"


 

Р О Б О Ч И  Й     Н А В Ч А Л  Ь Н И Й     П Л А Н

для підготовки кваліфікованих робітників на базі повної загальної середньої освіти



за професією КУХАР____3,_4,_5_розряду______Код 5122
термін навчання 2,0 роки

І. Графік навчального процесу

Курс
Вересень



5
Жовтень


9
Листопад
Грудень


18
Січень


22
Лютий


26
Березень


31
Квітень


35
Травень
Червень


44
Липень

Серпень


1
2
3
4
6
7
8
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
23
24
25
27
28
29
30
32
33
34
36
37
38
39
40
41
42
43
45
46
47
48
49
50
51
52
53
І
тв
тв
тв
тв
тв
тв
тв
тв
тв
тв
тв
тв
тв
тв
тв
тв
тв
к
к
п
п
п
п
п
п
п
п
п
п/д
тв
тв
тв
тв
тв
тв
/
тв
тв
тв
тв
тв
тв
тв
к
к
к
к
к
к
к
к
к

II
тв
тв
тв
тв
тв
тв
тв
тв
п
п
п
п
п
п
п
п
п
к
к
п
п
п/д
тв
тв
тв
тв
тв
тв
тв
тв
тв
тв
тв
тв
твп
/
п
п
п
п
п
п
п/д










Т – теоретичне навчання; В – навчання на виробництві; К – канікули; П – виробнича практика; Д – державний кваліфікаційний екзамен


ІІ. План навчального процесу (у тижнях)

Курси

Теоретичне навчання
Державна підсумкова атестація

Професійно-практична підготовка

Святкові дні
Канікули
Всього
Всього
З них виробнича практика

І

20

20
10
1
11
52
ІІ
13,5

26,5
19,5
1
2
43

 


ІІІ. План навчального процесу

№ з/п
Структура змісту і навчальні предмети професійно-технічної освіти
Роз-поділ екз. по семе-страх
Кількість годин
Розподіл годин по курсах та семестрах (рік, тиждень)
Всього
З них лабо-ратор-но-прак-тич-них робіт
Екза-мени
Кон-суль-тації
Перший курс
Другий курс
Семестр

Всього
годин на
І курсі
Семестр

Всього годин
на
ІІ курсі
І
ІІ
ІІІ
ІV
Кількість
тижнів
Кількість
тижнів
10
7
9
1
5
5
3
6
2
11
1
10
2
1
6
1
1.
Загально – професійна підготовка

171










113









58
1.1
Інформаційні технології

39



1
1


1
1

27




1
1



12
1.2
Основи правових знань

39



1
1


1
1

27




1
1



12
1.3
Правила дорожнього руху

8




1+1





8










1.4
Основи  галузевої економіки і підприємництва

40



1
1



1
2
28




1
1



12
1.5
Резерв часу

45



1
1-2




3-1
23

4-1


1
1
3


22
2
Професійно - теоретична підготовка

869










472









397
2.1
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
І, ІІІ, ІV
437



6
6


10
10
10
232
10
10


10
10
5


205
2.2
Устаткування підприємств харчування
І, ІІІ, ІV
132



4
4+2


2
2
2
96
2
1


2
1



36
2.3
Гігієна та санітарія виробництва

42



2
1


2
1

42










2.4
Фізіологія харчування

28











4
2







28
2.5
Організація виробництва та обслуговування

87



2
1


1
2
1
45
3
3


1
4



42
2.6
Калькуляція, облік та звітність

51



1



1
1
2+1
27




2
1
2


24
2.7
Іноземна мова за професійним спрямуванням

32















3
1



32
2.8
Охорона праці

60



1
3-1





30
2
1+1


1
2
1


30
3.
Професійно-практична підготовка

1618










703









915
3.1
Навчання на виробництві

606



12
12


12
12
12
360
12
12


12
12
6


246
3.2
Виробнича практика

1012





35
28



343


35
28


18
35
28
669
4.
Фізична культура і здоров’я

76



2
2


2
2
2
60
2
2







16
5.
Предмети, які вільно обираються

45



1
1


3
2
1
45










7
Консультації

60





















8
Державна кваліф.атест

21






7



7



7




7
14

Тижневе навантаження





35
35
35
35
35
35
35

35
35
35
35
35
35
35
35
35


Загальний обсяг навчального часу
(без п.7)

2800



350
245
315
35
175
175
105
1400
210
70
385
35
350
70
35
210
35
1400



























Примітка: .

ІV. Перелік майстерень, кабінетів, лабораторій
Майстерні
Кабінети
Кабінети
Лабораторії

Технології приготування їжі
Охорони праці
Кухня лабораторія з дегустаційним залом

Організації  обслуговування
Санітарії, гігієни та фізіології харчування
(навчальною аудиторією)

Устаткування підприємств харчування
Інформатики та комп’ютерної техніки
Інформаційних технологій




 

V. Рівень кваліфікації
Курс
Семестр
Ступені
Назва професії, розряди
І
2
2
Кухар 3 розряду
ІІ
3
2
Кухар 4 розряду
ІІ
4
2
Кухар 5 розряду

VІ. Пояснення до навчального плану
Державна кваліфікаційна атестація (7 год.) проводиться на останньому тижні виробничої практики

VІІ.  Підписи укладачів і погодження



Комментариев нет:

Отправить комментарий